Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

OM JHPT-SUPPORT

Min passion är att hjälpa dig som anlitar JHPT-SUPPORT att nå din fulla potential. Oavsett idrott, yrke, mål eller drömmar. Jag ger allt jag har och delar med mig av all min erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig på bästa sätt. Jag brinner för hälsa, välmående, rehabilitering och träning. Många har starta sin resa mot välmående genom att anlita JHPT-SUPPORT. Du är hjärtligt välkommen du också! 

Vill du känna träningsglädje och gå framåt i din träning? Har du tränat på ungefär samma sätt under lång tid och inget har hänt? Får du återkommande problem i knän, axlar, rygg eller andra delar i kroppen när du tränat ett tag? Då behöver du troligen börja från grunden och bygga upp din kropp. Du är välkommen till mig för att starta om på nytt!

FUNKTIONELL TRÄNING

  • Korrektiv träning är en benämning vi använder för att beskriva att klienten är inne i en inledande fas där de övningar och tekniker som lärs ut korrigerar stora luckor eller det som brister mest i någons hållning, flexibilitet, muskelbalans, inre- och yttre bålstabilitet m.m.
  • Funktionell träning är egentligen ett övergripande uttryck för den träning som genererar det man vill bygga upp eller prestera för en viss individ eller ett visst syfte. Ofta i faserna efter att den korrektiva träningen lagt en grund att bygga vidare på.